2020-09-26 05:53:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nehéz vitákra kerülhet sor a mai napon

Napi horoszkóp szeptember 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntőbe lép a mai napon. Romantikára való hajlandósága kiemelkedik, és sikerrel ismerkedhet. Ha van már párja, akkor szervezzenek ma estére kettesben programot!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha nem is veti fel a pénz, valamivel meglepheti a kedvesét, ami nem kerül semmibe. A mosoly is egy ilyen dolog, vagy egy ölelés. Valamit megjavíthat otthon, ami már régóta esedékes lenne, a párja ezért is hálás lesz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jó alkalom arra, hogy hosszú távú terveket készítsen otthoni környezete átalakítására. Ha költözésen töri a fejét, most megtalálhatja a hirdetések között a megfelelő ingatlant, és a pénzügyekre is jó megoldást találhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem kell mindjárt nekitámadnia valamelyik családtagjának, csak azért, mert nem mindent éppen úgy tesz, mint ahogy azt ön elvárná tőle. Inkább jó szóval próbálja rábírni a közös munkálkodásra. Estére váratlan vendégük lehet!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A konyhaművészet terén ma verhetetlennek bizonyulhat, bármelyik nem tagja is ön. Akár hagyományos ételt készít, akár valamilyen újdonságot próbál ki, mindenképpen tetszést arat a főztjével.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vízöntő-hold miatt ma végre kiegyensúlyozott, harmonikus napra számíthat. Fárasztó hete volt, és most kellemesen érzi magát az otthon kényelmében. Régi ismerősökkel is találkozhat, elbeszélgethet velük a történtekről.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma valamilyen csalódás érheti: úgy látszik, hogy hiába várja újdonsült párja hívását, vagy akár őt magát. Mielőtt gyanakodni kezdene, gondoljon inkább az illető körülményeire. Talán csak valami halaszthatatlan dolga akadt.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár ereje teljében érzi magát, ne akarjon minden gondján egyszerre úrrá lenni. Főleg ne úgy, hogy rákényszeríti az akaratát mindenkire a családjában. Az első a közös családi kupaktanács legyen: döntsenek együtt a teendőikről!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nyugodt, kényelmes napra számíthat. Csak arra ügyeljen, hogy a reggelét ne rontsa el, akkor a továbbiakban is jól fog alakulni minden. Ezért kerülje a mérges embereket, az idegesítő szomszédokat.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma meglehetősen szétszórtnak mutatkozik, ami általában nem jellemző önre. De néha teret kell adni a lazaságnak, a kikapcsolódásnak is. Ne tervezzen semmit, hagyja, hogy csak úgy történjenek a dolgok!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A családi megbeszéléseket inkább időzítse délutánra, és a konfliktusok taglalása helyett inkább a megoldásokra koncentráljon. Lehetőleg titkolja el mélyen érzett balsejtelmeit, nem jó az ördögöt a falra festeni.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Nehéz vitákra kerülhet sor a mai napon, ami megtisztulást hoz mindkettejüknek. Ha a meghunyászkodás, az elsimítás taktikáját választja, azzal csak elodázza a bajt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: